Κανονισμός Λειτουργίας

Τμήματα Ρυθμικής Γυμναστικής, Γυμναστικής για Όλους, Αεροβικής Γυμναστικής και Αισθητικής Ομαδικής Γυμναστικής

  1. Προσέλευση στο μάθημα – προπόνηση 15 λεπτά πριν την έναρξη.
  2. Όλες οι αθλήτριες, κατά τη διάρκεια του μαθήματος πρέπει να έχουν αθλητική ένδυση (κορμάκι – καλσόν, παπουτσάκια μπαλέτου ή ρυθμικής) και μαζεμένα τα μαλλιά σε κότσο ή αλογοουρά.
  3. Κάθε αθλήτρια πρέπει να έχει μαζί της ένα μπουκαλάκι νερό και μία μικρή πετσέτα.
  4. Για τα παιδιά ηλικίας 3-6 χρονών, θα πρέπει ένας συνοδός να παραμένει στο χώρο αναμονής καθ’ όλη τη διάρκεια του μαθήματος.
  5. Όλες οι αθλήτριες συμμετέχουν σε 2 μεγάλες εκδηλώσεις: τη Χριστουγεννιάτικη γιορτή (πριν τις διακοπές των Χριστουγέννων) και τη Γιορτή της Γυμναστικής (20-30/06).
  6. Κάθε χρόνο στο τέλος Ιουνίου γίνεται αξιολόγηση ικανοτήτων αθλητριών ηλικίας 6-7 χρόνων, από την οποία επιλέγονται αθλήτριες που θα στελεχώσουν το προαγωνιστικό τμήμα.
  7. Η επιλογή των αθλητριών για τις αγωνιστικές κατηγορίες είναι ευθύνη των Προπονητριών.
  8. Τα μαθήματα είναι κλειστά. Θα υπάρχουν ανοικτά μαθήματα για τους γονείς μετά από ενημέρωση της αντίστοιχής προπονήτριας.
  9. Όταν ένα παιδί έχει πρόβλημα και δεν μπορεί να συμμετάσχει στο μάθημα – προπόνηση πρέπει να ενημερώνεται άμεσα η προπονήτριά του.
  10. Η αίτηση εγγραφής των αθλητριών στο σύλλογο πρέπει να συνοδεύεται από γνωμάτευση Υγείας του αρμόδιου γιατρού, που τους επιτρέπει να αθληθούν.