Γιορτή της Γυμναστικής η χριστουγεννιάτικη εκδήλωση της Ελαίας

Μια πραγματική γιορτή της γυμναστικής είχαν την ευκαιρία να απολαύσουν εκατοντάδες φίλοι του Γυμναστικού Συλλόγου Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης “Ελαία”, την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου 2017.

Οι αθλήτριες της Ελαίας παρουσίασαν ένα χριστουγεννιάτικο πρόγραμμα με εντυπωσιακές χορογραφίες, δείχνοντας παράλληλα την πρόοδο που σημείωσαν από την αρχή της χρονιάς. Τα αγωνιστικά τμήματα έδειξαν τις χορογραφίες που τους χάρισαν μετάλλια και διακρίσεις.

Την εκδήλωση τίμησαν με την παρουσία τους ο Δήμαρχος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης, Γρηγόρης Κωνσταντέλλος και οι αντιδήμαρχοι, Νίκος Βάσης και Βασίλης Παπαμιχαήλ και ο σύμβουλος Δημοτικής Κοινότητας Βούλας, Μανώλης Βαρδαβάς.

Το 2017 ήταν μια πολύ γόνιμη χρονιά για τον Σύλλογο. Η “Ελαία” σημείωσε μεγάλες επιτυχίες συμμετέχοντας σε εθνικές και διεθνείς διοργανώσεις, ενώ τα τμήματα υποδομών της αναπτύχθηκαν σημαντικά, δημιουργώντας μια νέα τάση στην ευρύτερη περιοχή. Ως επιστέγασμα των προσπαθειών αυτών ήρθε και η πιστοποίηση του Συλλόγου με πρότυπο ISO για την ποιότητα των υπηρεσιών και την ασφάλεια των αθλητών.