Με την Ελαία στο No Finish Line 2018 της Αθήνας

Η «Ελαία» Γυμναστικός Σύλλογος Βάρης Βούλας Βουλιαγμένης με χαρά σας ανακοινώνει την συμμετοχή της για δεύτερη συνεχή χρονιά στον μεγαλύτερο διεθνή αγώνα για φιλανθρωπικό σκοπό στην Ελλάδα «NO FINISH LINE».

Ελάτε μαζί μας, παιδιά-γονείς-φίλοι, να τρέξουμε και να περπατήσουμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Τα συνολικά χιλιόμετρα της ομάδας μας θα μετατραπούν σε χρήματα που θα διατεθούν για το πρόγραμμα σίτισης άπορων οικογενειών με ανήλικα παιδιά που υλοποιεί το «Μαζί για το Παιδί».

Κόστος συμμετοχής: 7 ευρώ το άτομο (περιλαμβάνει αριθμό bib, ηλεκτρονικό chip, αναμνηστικό t- shirt, σακίδιο πλάτης, ηλεκτρονικό δίπλωμα).

Τοποθεσία: Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Ημερομηνία: Σάββατο 28 Απριλίου και ώρα 10:00 με 14:00 (η ομάδα μας).

Τελική ημερομηνία δήλωσης συμμετοχής Μ. Πέμπτη 5 Απριλίου.

Ενημερωτικά για τον Αγώνα:

O μεγαλύτερος φιλανθρωπικός υπερμαραθώνιος αγώνας δρόμου, το No Finish Line, διεξάγεται στην Αθήνα για 2η συνεχή χρονιά,  από 25 έως 29 Απριλίου 2018,  με την οργανωτική ευθύνη του NFL International, τη συνεργασία του συλλόγου Ερμής 1877, αλλά και πολλών επώνυμων και ανώνυμων χορηγών.

Το No Finish Line είναι φιλανθρωπικός αγώνας 90 συνεχόμενων ωρών, όπου τρέχουμε και περπατάμε για καλό σκοπό στο Κέντρο Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος (ΚΠΙΣΝ).

Είναι αγώνας χωρίς χρονικό και χιλιομετρικό περιορισμό, του οποίου τα χιλιόμετρα μετατρέπονται σε χρήματα (μισό ευρώ το χιλιόμετρο) για να στηριχθεί το έργο της ένωσης παιδικών ιδρυμάτων “Μαζί για το Παιδί”.

Ο αγώνας της Αθήνας ανήκει στο διεθνές πρόγραμμα του No Finish Line International και το 2017 στην πρώτη χρονιά διεξαγωγής του στην Ελλάδα, καταγράφηκαν 50,903 χιλιόμετρα από περισσότερους από 6200 συμμετέχοντες, που αποτελεί παγκόσμιο ρεκόρ όλων των No Finish Line για την πρώτη χρονιά διεξαγωγής, ενώ η δωρεά έφτασε τα 25,451 ευρώ και 50 λεπτά.

Όλοι οι συμμετέχοντες μπορούν να περπατήσουν ή να τρέξουν ό,τι ώρα θέλουν, όποια στιγμή της ημέρας ή της νύχτας θέλουν, για όσες φορές θέλουν, με όποιο τρόπο και ρυθμό θέλουν και για όση διάρκεια θέλουν, μέσα στην κυκλική διαδρομή 1000μ. γύρω από το Κανάλι του Κέντρου Πολιτισμού Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος και να προσφέρουν χρήματα καταγράφοντας χιλιόμετρα.

Το 2ο NFL Athens αρχίζει την Τετάρτη 25 Απριλίου ώρα 20:00 και τελειώνει μετά από 90 συνεχόμενες ώρες, την Κυριακή 29 Απριλίου ώρα 14:00. Δικαίωμα συμμετοχής έχουν όλοι ανεξαιρέτως και ανεξαρτήτως ηλικίας και φυσικής κατάστασης, από μικρούς 1 έτους έως μεγάλους 101 ετών!